fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Alle Uni-Login brugeradministratorer skal fremover logge ind med NemID

Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
07.03.18

Skolerne modtog i starten af året orientering fra Styrelsen for It og Læring (STIL) vedrørende en række sikkerhedsmæssige tiltag i forhold til UNI-Login brugeradministratorer. Med orienteringen modtog skolerne en samlet oversigt over de forskellige tiltag, som er blevet iværksat i løbet af kalenderårets første uger. 

Login kun med NemID fra den 19. marts 2018
I den sammenhæng vil vi gerne henlede opmærksomheden på det tiltag, der gør sig gældende fra uge 12. Fra den 19. marts 2018 skal adgang til UNI-login brugeradministration ske med NemID. UNI-Login brugernavn og adgangskode giver herefter ikke længere adgang.

For at kunne bruge NemID med UNI-Login kræves det at brugeradministratoren har et NemID, og at CPR-nummer er registreret på både UNI-Login og NemID.

Styrelsen for It og Læring tager forbehold for tidsplanen og ændringer kan forekomme – opdateret tidsplan ses her: www.viden.stil.dk. Har man spørgsmål kan Styrelsen for It og Lærings support kontaktes via www.viden.stil.dk.

LINK til STIL´s orientering

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12