Arbejdstidsberegner for skoleåret 2018/2019

Kalender og planlægningsværktøjet for skoleåret 2018-2019 ligger nu på Dansk Friskoleforeningens hjemmeside.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
06.12.17

Værktøjet er til brug for planlægning af lærernes arbejdstid, og er udarbejdet efter den nuværende overenskomst.

Vær opmærksom på at der aftales ny overenskomst gældende fra august 2018.

Skulle der i den kommende overenskomst ske ændringer omkring arbejdstiden, vil værktøjet senere blive tilpasset.

Udover kalenderværktøj samt planlægningsværktøj til lærernes arbejdstid, ligger der i filen “tomme” helårskalendere samt halvårskalendere, til brug for skolens forældre og andre.

Hent Arbejdstidsberegner 2018/2019