Aula afløser SkoleIntra

Kommunikationsplatformen Aula erstatter fra skoleåret 2019/20 det nuværende SkoleIntra på landets folkeskoler.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
27.06.18

Frie grundskoler er ikke forpligtet til at benytte Aula, men har mulighed for det.

Aula bliver en samlet løsning for forældre, elever, medarbejdere og ledelse i skoler og dagtilbud. Platformen vil også fungere som indgang til oplysninger fra andre systemer, som fx læringsplatforme, der har med elevens/barnets hverdag at gøre. Endvidere understøtter Aula sikker behandling af personfølsomme oplysninger i dokumenter og mails - herunder kommunikation med kommuner, PPR og lignende.

Prisen og de nærmere vilkår for anvendelsen af Aula er ikke offentliggjort endnu, men forventes at være klar senest i slutningen af august måned.

De frie grundskoler er af Aula inviteret til 3 timers informationsmøder om den nye kommunikationsplatform i København og Århus.

LINKS:

Informationsmøde i København, torsdag den 30. august