fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Bekymring om mail om digital post var ubegrundet

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
25.10.17

Før efterårsferien modtog Friskolernes Hus henvendelse fra skoler, der var i tvivl om, hvorvidt man burde svare på en mail fra Styrelsen for It og Læring (STIL), hvor skolen blev opfordret til at give samtykke til at blive afsender af digital post.

Svarfristen var kort – torsdag i efterårsferien, den 19. oktober – og mailen fremstod ikke helt som en ”officiel mail” afsendt af en myndighed.

Kort før efterårsferien blev Friskolernes Hus kontakte af (STIL) der kunne informere om, at mailen var god nok, og at det var vigtigt at skolerne afgav tilsagn. Vi skal beklage, at vi ikke fik den meddelelse ud på grund af efterårsferien.

Vi har dog ikke hørt om problemer efterfølgende – hverken om gennemført eller om manglende tilmelding til at være afsender af digital post – og for en god ordens skyld skal vi oplyse, at skolen har ret til at blive tilsluttet den kommende Digital Post løsning; men den har ikke pligt til det. 

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12