Dagslys og frisk luft

Mulighed for projektstøtte via Villum Fonden. Deadline 4. juni.
Kategori Presse og politik
18.03.20

Når Corona-virus engang er ovre, og vi atter kan koncentrere os om at samles på skolerne om den fælles ambition: at lave den bedste skole, så kan der måske også blive plads til at tænke store, kreative ideer om skolens indretning.

Har du en god ide til, hvordan man kan få mere dagslys ind i hverdagen? Så send den til VILLUM FONDEN inden den 4. juni.

Lige nu søger de nemlig gode ideer til, hvordan der kan komme mere dagslys og frisk luft ind i hverdagen på kontoret, i klasselokalet, spejderklubben og alt derimellem.

Der er afsat i alt 20 mio. kr. til de bedste projektideer, og pengene er inddelt i to puljer – en til små projekter (100.000-500.000kr.) og en til de store projekter (1-5 mio. kr.).

Så send din ide afsted, uanset om det er den lokale legeplads, byens museum eller noget helt tredje, der mangler lys og luft.

Læs mere om vigtige datoer, inspiration til din ansøgning m.m.

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk