Dagtilbudsbekendtgørelsen i ny udgave

Børne- og Socialministeriet har udstedt en opdateret udgave af Bekendtgørelse om dagtilbud.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
27.06.18

Bekendtgørelsen beskriver navnlig de økonomiske rammer for dagtilbud – herunder tilskud til privatinstitutioner, fx i form af børnehaver og vuggestuer ved frie grundskoler. Blandt emnerne i bekendtgørelsen kan også nævnes indhentelse af børneattester og reglerne vedrørende frokostordninger samt søskendeordninger.

Bekendtgørelsen træder i kraft 1. juli 2018, og samtidig ophæves den tilsvarende bekendtgørelse af 11. maj 2017.

Konsulent i Friskolernes Hus, Ole Carl Petersen, informerer bl.a. om dagtilbudsloven i ’Konsulenterne guider online”

LINK til Dagtilbudsbekendtgørelsen.