fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

De nationale trivselsmålinger i folkeskolen udskydes

På baggrund af debatten om indsamling og opbevaring af personlige data om børn i forbindelse med trivselsmålingerne i folkeskolen, har regeringen besluttet at udskyde målingerne.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv
29.08.18

Regeringen har nedsat en tværministeriel arbejdsgruppe, der ser nærmere på brugen af personoplysninger på tværs af den offentlige sektor. Det er meningen, at indsamling og opbevaring af data i forbindelse med trivselsmålingerne skal belyses af den tværministerielle arbejdsgruppe.

Undervisningsministeriet har besluttet at udskyde trivselsmålingen i folkeskolen i skoleåret 2018/2019, indtil arbejdsgruppen er nået længere i sit arbejde.

Forligskredsen vedrørende gymnasierne har ikke ønsket at udskyde målingerne, der således gennemføres som planlagt i efteråret 2018.

Friskoler skal ikke udarbejde en trivselsmåling, men i stedet en undervisningsmiljøvurdering mindst hvert 3. år. Læs mere på side 5 i 'Hjemmesidevejledning for friskoler og private grundskoler', som kan downloades HER

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12