Få besøg på jeres skole af unge fortællere med flygtningebaggrund

Af: Jakob Clausager Jensen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv
07.03.18

En gruppe unge med flygtningebaggrund er gennem højskoleprojektet ’Undervejs’ blevet trænet i at mestre det levende ord og sætte ansigter på statistikkerne i flygtninge- og integrationsdebatten.

Et samarbejde med Højskolernes Hus gør, at de nu også er klar til at komme ud på friskoler og fortælle deres historier.

De unges historier både adskiller sig fra og ligner andre unges historier. De handler om at høre til, og føle sig fremmed, om forældre, kærlighed, og de fleste unge kan derfor relatere til dem.

Brug fx de unge fortællere til næste forældre/elevarrangement.

Læs mere om de unge fortællere med flygtningebaggrund