Få en udenlandsk 'klasse-bamse', der besøger jævnaldrende elever

Af: Jakob Clausager Jensen, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer , Pædagogik og skoleliv
11.01.18

En klasse-bamse, der besøger en samarbejdsklasse er en fantastisk mulighed for at eleverne i indskolingen kan få en forståelse for hvordan jævnaldrende børn i Tyskland eller Kina bor, lever og leger.

Bamsen sender billeder til lærerens e-mail eller en fælles blog hver uge, og fortæller hvad den oplever i klassen og hos de enkelte børn, når den besøger familierne.

Man kan vælge at finde en klasse selv via eTwinning eller epal-portalen, men man kan også vælge at benytte sig af betalings tilbuddet ”Traveling Teddy”.