Find relevante informationer på uvm.dk

Børne- og Undervisningsministeriet opdaterer løbende FAQ.
Af: Maren Skotte
Kategori Administrative nyheder
13.03.20

COVID-19

Der opstår naturligt en stribe spørgsmål i kølvandet på lukningen af landets skoler. Børne- og Undervisningsministeriet opdaterer løbende deres FAQ, hvor man kan finde svar på spørgsmål vedrørende skolens mange opgaver, herunder nødberedskab, generalforsamlinger, undervisning m.v.

Se også information på FRISKOLERNEs side vedrørende COVID-19.

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk