Find Europæiske samarbejdsskoler via eTwinning

Med eTwinning finder du let Europæiske samarbejdsskoler næsten gratis.
Af: Jakob Clausager Jensen, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer , Pædagogik og skoleliv
08.01.18

Ønsker man at finde samarbejdsskoler til ens klasse er eTwinning portalen en fantastisk mulighed og den er gratis.

Mere end 535.000 lærere og skoleledere fra hele Europa er registreret, og det er enormt nemt at finde gode samarbejdspartnere.

eTwinning tilbyder også muligheden for lukkede fora (Twin Space), hvor man sammen med sin(e) samarbejdsskole(r) kan udveksle billeder, video, artikler og hvor klassens elever kan registreres så den kan benyttes som kommunikations platform.