fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

FNs Børnekonvention

Nyeste vejledning - om inddragelse af elever.
Kategori Administrative nyheder
29.11.17

Vejledningen om, hvordan de frie skoler skal håndtere FNs Børnekonvention i forbindelse med elevsager er blevet opdateret: "Sådan inddrages eleverne - FN's børnekonvention og de frie skoler".

Vejledningen skal skal give frie grundskoler, efterskoler og frie fagskoler tydeligere vejledning i, hvordan inddragelsen af eleverne bør ske efter FN's børnekonvention.

Børn skal ifølge FN's børnekonvention høres i vigtige beslutninger, der angår dem selv. Det kan for eksempel være en bortvisning eller en udskrivning fra barnets skole.

Undervisningsministeriet udsender nu, i samarbejde med skoler og foreninger, forbedret og præciseret vejledningsmateriale. Det er sket som opfølgning på et brev fra Folketingets Ombudsmand om privatskoleelevers ret til at blive hørt.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12