fjern søgeboks

"FOLKETINGSVALG' 19" er temaet i Magasinet Friskolen nr. 13 (kopi 1)

Det handler om, hvad der skal til for at skabe et bedre Danmark.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori
Administration , Magasinet Friskolen , Pædagogik & skoleliv
11.02.19

I Magasinet Friskolen nr. 13 handler temaet om det kommende Folketingsvalg og om de muligheder for forandring, valget indebærer.

I den forbindelse har vi bedt en stribe børn og voksne om at formulere deres ønsker for de næste fire år i Danmark. Du kan læse deres ønsker i, <link https: friskoler.link mit_dk_mangler _blank external-link-new-window internal-link>'Mit Danmark mangler'.

Du kan også læse, hvad nutidens politikere kan lære af de politikere, der udformede velfærdsstaten i dens guldalder fra 1950-80 i, <link https: friskoler.link tema_13 _blank external-link-new-window internal-link>'Velfærdsstaten var et middel, men er blevet et mål'. 

I, <link https: friskoler.link partierne_mener _blank external-link-new-window internal-link>'Det mener partierne', får du de opstillingsparate partiers holdning til friskolerne. FRISKOLERNEs formand, Peter Bendix Pedersen, giver også sit besyv med i, <link https: friskoler.link formandens_analyse _blank external-link-new-window internal-link>'Bred politisk opbakning - mere eller mindre!' 

I artiklen, <link https: friskoler.link venskaber_vaccinerer _blank external-link-new-window internal-link>'Succesen er der allerede i mødet', kan du læse om et projekt startet af FRISKOLERNE, hvor elever fra tosprogede og etnisk danske friskoler bringes sammen. Dette sker under overskriften, "venskaber vaccinerer mod fordomme", og sker i et samarbejde med brobygger, Özlem Cekic, og tidligere overrabiner, Bent Melchior. Formålet med projektet er at nedbryde fordomme og skabe venskaber på tværs af forskelligheder.

Som noget nyt inviterer Magasinet Friskolen sig fremover hjem til et udvalg af forskellige friskolefamilier. Det sker i serien, "Hjemme hos", som du kan læse første udgave af her i magasin nr. 13. Denne gang besøger vi kernefamilien, Smith Hein, i <link https: friskoler.link parcel_farvel _blank external-link-new-window internal-link>'Parcel farvel'. 

Alt det og meget mere kan du læse i Magasinet Friskolen nr. 13. Vi ønsker dig rigtig god læselyst!

HUSK AT DOWNLOADE MAGASINETS APP!

I APP'en kan du læse alle artikler fra Magasinet Friskolen helt gratis.

APP'en kan downloades her:
iPhone/iPad: http://friskoler.link/FriskolenIpadIphone
Android- Smartphone/tablet: http://friskoler.link/FriskolenAndroid
Computer: http://magasin.friskoler.dk/friskolen/38/

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12