fjern søgeboks

Forkert link til ansættelsesbevis

I onsdagens udgave af SkoleNyt udsendte vi et opdateret ansættelsesbevis for lærere og børnehaveklasseledere, desværre med et forkert link.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
12.10.18

Det korrekte ansættelsesbevis kan findes <link https: www.friskoler.dk fileadmin filer dansk_friskoleforening filarkiv skolens_administration administration_og_ledelse _blank internal-link>HER

Vær opmærksom på altid at hente den udgave, der ligger på Dansk Friskoleforenings hjemmeside. Skolen bør ikke rette i selve dokumentet, men altid hente den nyeste version.

Oplysningspligt og samtykke
Sammen med ansættelsesbeviser skal ansatte oplyses om, hvorledes skolen behandler de ansattes persondata.

Ligeledes skal der i forbindelse med ansættelse indhentes samtykke i forhold til behandling og anvendelse af nogle specifikke personoplysninger, som fx portrætfoto på skolens hjemmeside.

Skabelon til dette findes i <link vaerktoejer administration-og-ledelse persondata oplysningspligt-og-samtykke>’Oplysningspligt og samtykke’. 

Læs hele den opdaterede nyhed <link nyheder artikel titel nye-ansaettelsesbeviser-for-laerere-og-boernehaveklasseledere _blank>HER

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12