Forkert link til ansættelsesbevis

I onsdagens udgave af SkoleNyt udsendte vi et opdateret ansættelsesbevis for lærere og børnehaveklasseledere, desværre med et forkert link.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
12.10.18

Det korrekte ansættelsesbevis kan findes HER

Vær opmærksom på altid at hente den udgave, der ligger på Dansk Friskoleforenings hjemmeside. Skolen bør ikke rette i selve dokumentet, men altid hente den nyeste version.

Oplysningspligt og samtykke
Sammen med ansættelsesbeviser skal ansatte oplyses om, hvorledes skolen behandler de ansattes persondata.

Ligeledes skal der i forbindelse med ansættelse indhentes samtykke i forhold til behandling og anvendelse af nogle specifikke personoplysninger, som fx portrætfoto på skolens hjemmeside.

Skabelon til dette findes i ’Oplysningspligt og samtykke’

Læs hele den opdaterede nyhed HER