Friskoler tager socialt ansvar

Dansk Friskoleforening har besøgt fire københavnske friskoler og spurgt til deres erfaringer med at tage socialt ansvar.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori Presse og politik , Pædagogik og skoleliv
26.04.17

Politiken bragte for nyligt et indlæg af to folkeskoleledere, der beskylder fri-og privatskolerne for at sparke udsatte elever ud, som folkeskolen skal samle op. Læs indlæg i Politiken.

Der er tale om voldsomme beskyldninger, som mange friskoler har meget vanskeligt ved at genkende.

Tag med rundt på fire vidt forskellige københavnske friskoler og hør, hvad deres erfaringer er, og hvorfor de føler, at kritikken er skudt helt forbi - se VIDEO