fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

FSL har rettet sin lønsammenligner

Oplysninger fra lønsammenligneren fra FSL (Frie Skolers Lærerforening) indgår formentlig i overvejelserne og forhandlingerne om lokale løntillæg på mange skoler.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
26.09.18

FSL har nu meddelt, at man har konstateret to fejl i lønsammenligneren, som ifølge FSL betød, at de viste sammenligningslønninger i folkeskolen gennemsnitligt var ca. 2.100 kr. for høje på årsbasis.

Fra skoler, der har prøvet lønsammenligneren før og efter, den blev rettet, har vi fået bekræftet, at misvisningen har været i den størrelsesorden, som FSL oplyser.

Set fra Friskolernes Hus’ side understreger den konstaterede misvisning, at det er en god ide at have flere kilder og gerne konkrete og lokale eksempler, hvis man ønsker at lade lønsammenligninger indgå i forhandlingerne om lokale løntillæg. Sammenligninger mellem gennemsnitstal for en stor gruppe lærere i folkeskolen på den ene side og en konkret stab på en lille skole på den anden side er en vanskelig øvelse, der kalder på omtanke.

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12