Fyrværkeri og sikkerhed - Kampagne involverer eleverne

Sikkerhedsstyrelsen lancerer kampagne inkl. undervisningsmateriale om et sikkert nytår.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
25.10.17

Sikkerhedsstyrelsens indsats for at undgå ulykker med fyrværkeri omfatter blandt andet en årlig Fyrværkerikampagne, som blandt andet henvender sig til skoler.

I årets kampagne skal deltagerne producere en film om at skyde nytåret sikkert ind, hvor budskabet går sikkert ind. Alle deltagere får tilsendt beskyttelsesbriller og vinderne får en biograftur for hele klassen.

Læs mere om kampagnen – tilmelding og det tilhørende undervisningsmateriale, som understøtter eleverne digitale kompetencer her.