fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Godt indeklima kan sikres gennem samarbejde

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) har i en ny rapport sat fokus på, hvordan der arbejdes med at sikre et godt indeklima i Norge og Sverige med henblik på at samle erfaringer, som kan bruges i Danmark.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
21.03.18

Rapporten peger på, at der er større national og kommunal opmærksomhed på betydningen af et godt indeklima i Norge og Sverige. For eksempel er luftkvaliteten – målt i CO2 – bedre på flere norske og svenske skoler end den er på danske skoler. Man har fundet, at årsagen er forskellig lovgivning på området.

Men det betyder naturligvis også noget hvordan den enkelte skole selv forholder sig til indeklimaet. Et godt indeklima har stor betydning for såvel elevernes som lærernes arbejdsmiljø – og dermed for udbyttet af anstrengelserne. Hensynet til et godt indeklima bør indgå i forbindelse med alle nybyggerier og renoveringer af eksisterende bygninger. Der er inspiration at hente i rapporten fra DCUM.

Hent rapporten fra DCUM 'Indeklima i skoler – undersøgelse af indeklima i Norden'

Hent DCUMs inspirationsmateriale om indeklima i skoler

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12