Gratis brætspil om verdensmål fra FN

FN-forbundet har udviklet et brætspil med en tilhørende app.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
24.09.19

Formålet er at give eleverne viden om verdensmålene og få eleverne til at tænke over verdensmålene og deres egen rolle i forhold til en bæredygtig udvikling.

Spillet henvender sig til de ældste elever (8.–10. klasse) og kan fx indgå i dansk, historie, biologi, geografi og samfundsfag.

Spillet er gratis, så længe FN-forbundet har det på lager og fås ved at skrive til fnforbundet(at)fnforbundet.dk.

App’en kan downloades gratis fra App Store eller Google Play. Der spilles med 2-4 hold á 1-3 personer.

Læs mere HER.