fjern søgeboks

Håndsrækning til lønpolitikken - 3 workshops i marts

Kom til workshop om lønpolitik, og få skitser og ideer til udformning af en lønpolitik. Friskolernes Hus afholder 3 workshops i marts i Svenstrup (Ålborg), Ringsted og Middelfart.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori
Administration , Kurser & arrangementer
22.02.17

En lønpolitik er ikke blot et træls krav, der skal opfyldes. Det er også et nyttigt værktøj, som bidrager til godt samarbejde og ordentlige aftaler og dermed kan være en fordel for såvel skolens daglige ledelse, de ansatte og bestyrelsen.

Derfor afholder Friskolernes Hus forsøgsvis tre workshops i marts måned, der er tænkt som en håndsrækning til skolernes arbejde med lønpolitikkerne. Der er tale om arbejds- og inspirationsmøder, hvor målet er, at deltagerne går hjem med skitser og ideer både til skolens lønpolitik og til, hvordan forhandlingerne kan gribes an hjemme på skolen.

Møderne giver selvfølgelig også rig lejlighed til at udveksle erfaringer med kolleger fra andre skoler. Ud over lønpolitikken for lærere, er det også hensigten at se nærmere på en lønpolitik for skolens ledelse.

Der afholdes workshops i Svenstrup i Nordjylland, i Ringsted og i Friskolernes Hus på Fyn. Vi har allerede modtaget tilmeldinger, men vil gerne opfordre til at flere tilmelder sig.

<link http: www.friskoler.dk kurser-og-arrangementer kursus calendar event tx_cal_phpicalendar workshop-om-loenpolitik external-link-new-window internal-link>Lyngbjerggårdskolen, Svenstrup

<link http: www.friskoler.dk kurser-og-arrangementer kursus calendar event tx_cal_phpicalendar workshop-om-loenpolitik-1 external-link-new-window internal-link>Ringsted Lilleskole 

<link http: www.friskoler.dk kurser-og-arrangementer kursus calendar event tx_cal_phpicalendar workshop-om-loenpolitik-2 external-link-new-window internal-link>Friskolernes Hus 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12