fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Har du husket tilmelding til 'Skolens administration 1 og 2'?

Er du ny skolesekretær, skoleleder, viceleder eller har du brug for en opdatering af de opgaver du møder i en friskoles administration? Så skal du med på kurset 'Skolens administration 1 og 2' den 8. og 9. februar 2017.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Kurser og arrangementer
10.01.17

'Skolens administration 1 og 2' er et to dags kursus, hvor vi kommer omkring alle de administrative opgaver man møder i løbet af et skoleår.

Hvilke tilskud kan vi søge og hvordan – frister og krav i forhold til særligt Undervisningsministeriet, Specialpædagogisk støtte og Fordelingssekretariatet.

Løn til skolens personale –  hvordan udregnes beskæftigelsesgrad, anciennitet, overenskomstmæssigt løn, pension, decentral løn samt krav til ansættelseskontrakter og bilag.

Som noget nyt i år, vil Fordelingssekretariatet medvirke og tage Jer med ind omkring deres tilskudsmuligheder samt krav til brugen af Eunomia.

 

Modul 1 og 2 afholdes d. 8. og 9. februar på Brogården i Middelfart.

Tilmelding hurtigst muligt her

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12