fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Har I tegnet en bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring?

En bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring dækker bl.a. det 'personlige' ansvar som skolens ledelse og bestyrelses har. Det er vigtigt at undersøge, om skolen har tegnet en bestyrelses- og ledelsesansvarsforsikring.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
25.01.17

Forsikringerne dækker det ”personlige” ansvar, skolens daglige ledelse og bestyrelse har i kraft af deres hverv. Mange yder typisk også juridisk bistand, hvis der opstår svære sager.

Forsikringen dækker også bestyrelsesmedlemmer og ledere, hvis der rejses sager, efter de er fratrådt. Ud over ansvarsforsikringen indeholder denne type forsikringer normalt også en forsikring mod tab i forbindelse med besvigelse/underslæb og ved it-kriminalitet, herunder netbanksindbrud.

Dansk Friskoleforenings samarbejdspartnere
Der findes flere udbydere af disse forsikringer, bl.a. har Dansk Friskoleforening i samarbejde med Højskoleforeningen, Efterskoleforeningen og Foreningen af Frie Fagskole udviklet et skoleforsikringsprogram med Willis Towers Watson - se skoleinfo.willisweb.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12