fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Husk, at du kan donere til N.F.S. Grundtvigs Fond

Uddeler årligt pengegaver til 'folkegavn' og oplysning om N.F.S. Grundtvig.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv
19.06.18

N.F.S. Grundtvigs Fond blev stiftet i 1983 for at markere Grundtvigs 200 års fødselsdag. Fonden har til formål at udbrede kendskabet til Grundtvigs indsats og kan i øvrigt støtte formål, der i almindelighed er 'til folkegavn'.

Fondets formue udgøres af midler tilvejebragt gennem offentlige bevillinger samt ved indsamlinger og gaver. Så, hvis din skole eller du selv har lyst til at støtte det gode formål, er der her en opfordring. Læs mere på www.nfsgrundtvigsfond.dk.

Da fonden blev stiftet, donerede en række foreninger midler til projektet og igennem årene har enkeltpersoner og menigheder også bidraget med beløb til fonden.

For fortsat at kunne uddele midler til gode formål, er det bestyrelsens håb, at foreninger, enkeltpersoner og andre vil give donationer til fonden, der fortsat kan glæde de mange ansøgere, der hvert år søger om økonomiske bidrag inden for fondens formål. Tilskud, understøttelser m.v. uddeles hvert år på N.F.S. Grundtvigs fødselsdag den 8. september
                                                          

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for N.F.S. Grundtvigs Fond

 

Baggrundsforeningerne er: Grundtvigsk Forum, Foreningen af Grundtvigske Valg- og Frimenigheder, Dansk Friskoleforening, Folkehøjskolernes Forening i Danmark, Efterskoleforeningen og Grundtvig-Selskabet af 8. september 1947. 
www.nfsgrundtvigsfond.dk

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12