fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Hvordan skaber I det gode arbejdsmiljø?

Det gode arbejdsmiljø kommer ikke af sig selv. Men hvordan fastlægger man gode rammer for samarbejdet på skolen og hvilken betydning af samarbejdet for det langsigtede arbejde med skolens arbejdsmiljø? På to temadage i marts og april 2017 ser vi på arbejdsmiljøet på skolen. De to temadage kan bruges som supplerende uddannelsesdag efter arbejdsmiljølovens regler.
Af: Dzenana Causevic, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
25.01.17
Temadage 2017 om det gode arbejdsmiljø på skolen, rammer og vilkår for samarbejdet og skolens strategiske arbejde med arbejdsmiljø.

Temaerne rammer og samarbejde er udgangspunkt for dette års temadag om arbejdsmiljø. Dagene henvender sig til skolens ledelse, arbejdsmiljørepræsentanten og tillidsrepræsentanten. 

Temadagen udbydes af det samarbejde skoleforeningerne og Frie Skolers Lærerforening har om arbejdsmiljøuddannelsen. Den praktiske tilrettelæggelse og tilmeldingen varetages af Frie Skolers Lærerforening.

Det anbefales at skolen så vidt muligt deltager med skoleleder, arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant for på den måde at sikre fælles viden blandt de nøglespillerne i skolens arbejdsmiljøarbejde. 

Udgangspunkt for dagens tema om rammer og strategisk samarbejde om arbejdsmiljøet er samarbejdsaftalen som fastlægge de formelle rammer for samarbejdet på skolen – rammer som formentlig kommer til udtryk forskelligt rundt om på skolerne. På temadagen arbejdes der med hvordan man bedst udfylder og bruger disse rammer. 

I lighed med tidligere år afholdes temadagen to gange:

20. marts 2017 på Hornstrupcentret ved Vejle

4. april på Scandic i Roskilde

Temadagen kan bruges som supplerende uddannelsesdag efter arbejdsmiljølovens regler

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12