Inspiration til læreplanstemaet om social udvikling

EVA, Danmarks Evalueringsinstitut, har udgivet inspirationsmateriale til arbejdet med læreplanstemaet 'social udvikling'.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Administrative nyheder
20.03.20

I denne tid, hvor langt de fleste er sendt hjem, kan det være tiltrængt med et pusterum med faglig fordybelse.

EVA Danmarks Evalueringsinstitut har udgivet inspirationsmateriale til arbejdet med læreplanstemaet 'social udvikling'. Fokus er på børns deltagelse, medindflydelse og på legens betydning for social læring.

Læs mere om materialet HER.

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk