fjern søgeboks

Inspirations- og arbejdsmøde om lønpolitik

Tre møder om lønpolitik i marts 2017
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori
Administration , Kurser & arrangementer
08.02.17

I marts måned afholder Friskolernes Hus 3 workshops rundt om i landet med fokus på lønpolitik. På møderne vil deltagerne dels få viden om overenskomsternes krav, dels kunne hente inspiration og sidst men ikke mindst få lejlighed til at arbejde med egne lønpolitikker.

En god og opdateret lønpolitik er et nyttigt grundlag for skolens bestyrelse og daglige ledelse i forbindelse med lønforhandlinger og i forhold til planlægningen af kommende års økonomiske rammer. Derudover kan en lønpolitik bidrage til gennemskuelighed og forudsigelighed ved at give medarbejderne indsigt i præmisserne for skolens tilgang til de lokale lønforhandlinger.

Det handler ikke kun om lønpolitik for lærerne. Ledelsens lønforhold kommer også i spil på workshoppen, hvor der endvidere vil blive sat fokus på processer og arbejdsgange i den lokale lønforhandling.

Workshops om lønpolitik afholdes:
<link http: www.friskoler.dk kurser-og-arrangementer kursus calendar event tx_cal_phpicalendar workshop-om-loenpolitik _blank external-link-new-window internal-link>13. marts i Svendstrup lidt syd for Aalborg
<link http: www.friskoler.dk kurser-og-arrangementer kursus calendar event tx_cal_phpicalendar workshop-om-loenpolitik-1 _blank external-link-new-window internal-link>20. marts på Ringsted Lilleskole og
<link http: www.friskoler.dk kurser-og-arrangementer kursus calendar event tx_cal_phpicalendar workshop-om-loenpolitik-2 _blank external-link-new-window internal-link>21. marts i Friskolernes Hus i Båring ved Middelfart.

<link file:1716 download internal-link>Hent program

<link http:>

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12