fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Inspirations- og arbejdsmøde om lønpolitik

Tre møder om lønpolitik i marts 2017
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Kurser og arrangementer
08.02.17

I marts måned afholder Friskolernes Hus 3 workshops rundt om i landet med fokus på lønpolitik. På møderne vil deltagerne dels få viden om overenskomsternes krav, dels kunne hente inspiration og sidst men ikke mindst få lejlighed til at arbejde med egne lønpolitikker.

En god og opdateret lønpolitik er et nyttigt grundlag for skolens bestyrelse og daglige ledelse i forbindelse med lønforhandlinger og i forhold til planlægningen af kommende års økonomiske rammer. Derudover kan en lønpolitik bidrage til gennemskuelighed og forudsigelighed ved at give medarbejderne indsigt i præmisserne for skolens tilgang til de lokale lønforhandlinger.

Det handler ikke kun om lønpolitik for lærerne. Ledelsens lønforhold kommer også i spil på workshoppen, hvor der endvidere vil blive sat fokus på processer og arbejdsgange i den lokale lønforhandling.

Workshops om lønpolitik afholdes:
13. marts i Svendstrup lidt syd for Aalborg
20. marts på Ringsted Lilleskole og
21. marts i Friskolernes Hus i Båring ved Middelfart.

Hent program

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12