Interesseret i naturvidenskab?

Foreningen Ungdommens Naturvidenskabs Forenings (UNF) aktiviteter kan have interesse for elever (og lærere) på frie grundskoler.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
09.10.19

Foreningen har til formål at sprede interessen for naturvidenskaberne (matematik, kemi, fysik m. fl.).

Foreningen afholder blandt andet ”sciencecamps” og foredrag, som primært henvender sig til gymnasiet, mens et nyt initiativ, ”masterclasses”, henvender sig til grundskolen.

En ”masterclass” foregår i løbet af en weekend, og deltagelse er gratis.

Læs mere og tilmeld dig på UNF's hjemmedside.