"Kaffemøder" om prøve- og karakterfrihed: Netværk arrangerer 4 møder landet over i september

Et netværk bestående af karakter- og prøvefrie skoler inviterer til i alt fire "kaffemøder" om karakter- og prøvefrihed i september måned.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Kurser og arrangementer , Pædagogik og skoleliv
27.08.18

På de fire "kaffemøder" skal kræfterne samles; alle, der laver friskole uden karakterer og prøver - men også gerne skoler, der overvejer at vælge karakterer og prøver fra.

Og selvfølgelig også skoler, der endnu ikke er nået så langt i deres opbygning, at de skal tage stilling til, om de vil, eller ikke vil, have en skole med karakterer og prøver

På møderne hører du om:
- baggrunden for netværket
- netværksmøder
- det politiske arbejde

Og vi italesætter de behov og udfordringer, I som prøve- og karakterfrie skoler har.

Et arbejde for ligestilling for elever
Netværket arbejder desuden politisk for en ”ligestillings-placering” sammenlignet med folkeskoleelever, der søger optagelse på ungdomsuddannelserne, hvilket ikke er tilfældet i dag.

I den sammenhæng skal netværket mødes med regeringens uddannelsesudvalg i efteråret.

HENT INVITATION her

Kaffemøderne arrangeres af Ressourcenetværk om prøvefrihed & evaluering.
Tilmelding til møderne: se invitation

____________

Besøg også siden Prøvefrihed og evaluering; her samles løbende information og materialer om karakter- og prøvefrihed og evaluering.