Kompetencemål for billedkunst og musik som valgfag er udsendt

Med bekendtgørelse af 4. juli har Undervisningsministeriets Styrelse for Undervisning og Kvalitet (STUK) udsendt to bilag angående kompetencemål og færdigheds- og vidensområder for fagene billedkunst og musik som valgfag efter 7.-8. klassetrin.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
13.08.19

De nye bilag erstatter henholdsvis bilag 26 (billedkunst) og bilag 30 (musik) i bekendtgørelse nr. 185 af 5. marts 2018 om formål, kompetencemål, færdigheds- og vidensområder og opmærksomhedspunkter for folkeskolens fag og emner (Fælles Mål). Bilagene trådte i kraft den 1. august 2019.

Ændringsbekendtgørelsen angående kompetencemål m.m. for musik og billedkunst kan findes HER.