fjern søgeboks

Konference om Børns Drivkraft – arrangeret af Daginstitutionernes Lands Organisation (DLO)

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration , Pædagogik & skoleliv , Kurser & arrangementer
17.01.18

Medlemmerne af Dansk Friskoleforening har mulighed for at deltage i en konference om Børns Drivkraft, der afholdes den 6. marts i København og den 21. marts i Fredericia. 

Konferencen er rettet mod daginstitutioner og er arrangeret af Daginstitutionernes Landsorganisation (DLO) som Dansk Friskoleforening er medlem af.

På konferencen kommer Sofie Münster, Per Schultz Jørgensen, Hanne Alling Risager, Dorte Bleses og Susanne Lücke og fortæller om, hvad der driver børn i deres udvikling.
<link http: www.dlo.dk filer konference-boerns-drivkraft.pdf external-link-new-window internal-link>Læs nærmere om konferencen her

'Dobbelt medlemsskab'
Friskoler der har enten vuggestue og/eller børnehave tilknyttet, er automatisk medlem af DLO via kontingentet til Dansk Friskoleforening. 

Derfor kan friskoleforeningens medlemsskoler deltage i konferencen til DLO-medlemspris. Der er 'early bird' rabat på kr. 200 kr. pr. tilmelding inden den 31. januar 2018.

<link http: www.dlo.dk arrangementsoversigt.asp external-link-new-window internal-link>Tilmelding her - skriv ’medlem af Dansk Friskoleforening' i tilmeldingen:

 

 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12