Konference om Børns Drivkraft – arrangeret af Daginstitutionernes Lands Organisation (DLO)

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer
17.01.18

Medlemmerne af Dansk Friskoleforening har mulighed for at deltage i en konference om Børns Drivkraft, der afholdes den 6. marts i København og den 21. marts i Fredericia.

Konferencen er rettet mod daginstitutioner og er arrangeret af Daginstitutionernes Landsorganisation (DLO) som Dansk Friskoleforening er medlem af.

På konferencen kommer Sofie Münster, Per Schultz Jørgensen, Hanne Alling Risager, Dorte Bleses og Susanne Lücke og fortæller om, hvad der driver børn i deres udvikling.
Læs nærmere om konferencen her

'Dobbelt medlemsskab'
Friskoler der har enten vuggestue og/eller børnehave tilknyttet, er automatisk medlem af DLO via kontingentet til Dansk Friskoleforening.

Derfor kan friskoleforeningens medlemsskoler deltage i konferencen til DLO-medlemspris. Der er 'early bird' rabat på kr. 200 kr. pr. tilmelding inden den 31. januar 2018.

Tilmelding her - skriv ’medlem af Dansk Friskoleforening' i tilmeldingen: