fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

’Konsulenterne guider ONLINE’ - OK 2018 informationsvideo

Nyt nyhedsformat fra Friskolernes Hus: Konsulenterne guider online
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
13.06.18

'Konsulenterne guider ONLINE'
I online videoer gennemgår konsulenter fra Friskolernes Hus på skift aktuelle emner og enkelte områder forbundet med administrationen og driften af en fri grundskole.

Videoformatet 'Konsulenterne guider ONLINE' vil blive udgivet med uregelmæssige mellemrum og vil kunne findes på siden HER.

På siden findes lige nu en informationsvideo om overenskomstfornyelsen for lærere, børnehaveklasseledere og ledere. På siden kan man også downloade de slides, der vises undervejs i videoen.

Flere videoer følger
Friskolernes Hus følger i den kommende tid op med flere informationsvideoer. I den forbindelse modtager vi meget gerne kritiske, kloge, spontane kommentarer, som kan indgå i vores udvikling af og overvejelser omkring det nye format. 

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12