KV17: Sæt fokus på skolen ved kommunalvalget

Tag del i debatten op til kommunalvalget, og sæt fokus på skoler, børn og undervisning.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv , Presse og politik
25.10.17

Op kommunalvalget den 21. november vil der blive diskuteret skole, børn, undervisning og skoler op til – selvfølgelig med mange forskellig vinkler og indhold.

Friskoler, lilleskoler, steinerskoler m.fl. vil blive nævnt; og skolerne kan selv være med til at præge dagsordenen og diskussionerne.

Bliv klædt på til valget
Derfor har Dansk Friskoleforening lagt valgpakker på hjemmesiden. Valgpakkerne indeholder fakta og myter om frie grundskoler, herunder fx en undersøgelse af forældres skolevalg. Disse kan være nyttige når man vil deltage i diskussionerne eller skrive indlæg i de lokale medier.

Sider med mere info:
Fakta og myter om friskoler

Undersøgelse om forældres skolevalg i friskoler og folkeskoler

Ingen forskelle på friskole- og folkeskoleelevers sociale baggrund

Inspiration til vælgermøder