Lønberegningsark for skoleåret 2017-18

Find det i »værktøjskassen«.
Af: Peter Højgaard Petersen, Friskolernes Hus
08.06.17

I værktøjskassen her på sitet kan man under menupunktet "Økonomi og løn" nu hente de nye lønberegningsark for det kommende skoleår ved at klikke på "Løn" og derfra videre til "Lønberegninger". Løberegningsarkene er værktøjer til udregning af løn til alle personalegrupper.

Udover udregning af løn, pension, feriefradrag, feriedifference mm., kan arkene bruges til at udskrive lønsedler, månedlige oversigter over hele personalet samt årsudskrift på den enkelte ansatte.

Lønberegningsarket til skolens ledere, lærere og børnehaveklasseledere

Lønberegningsarket til skolens pædagoger samt teknisk/administrativ personale