fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Løntabel gældende pr. 1. april 2018

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
13.06.18

Ny løntabel på baggrund af reguleringsprocenten
På baggrund af godkendelsen af resultatet af overenskomstforhandlingerne i staten er reguleringsprocenten gældende fra 1. april 2018 beregnet til 6,9683; og dermed kan også løntabellen udarbejdes. Den nye løntabel kan hentes til download HER og findes også på Dansk Friskoleforenings hjemmeside.

Løntabellen indeholder IKKE konsekvenserne af overenskomstfornyelsen på BUPL-, 3F- og HK-områderne, fordi disse områder ikke er færdigforhandlede. Når disse områder er klar og godkendt af medlemmerne (forhandlingsresultaterne skal til afstemning og kendes i de respektive faglige organisationer), vil løntabellen blive rettet til. Det ligger dog fast, at skalatrinslønningerne på BUPL- og 3F-området følger CFU-forligets reguleringer.

Løntabellens anvendelse
Løntabellen kan umiddelbart anvendes til at beregne og afregne lønningerne på lærerområdet tilbage fra og med april måned. Ligeledes kan lønningerne på BUPL- og 3F-området reguleres efter den nye løntabel. Dog må der tages forbehold for, at aftaleresultatet kan give anledning til yderligere korrektioner bagud. På HK-området må vi bede skolerne have tålmodighed med en regulering.

Næste lønstigning vil ske med virkning fra 1. oktober 2018, hvor en ny løntabel vil blive udsendt.

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12