Magasin nr. 9 er på gaden!

Magasinet Friskolen fejrer 1 års fødselsdag! Det sker med lanceringen af Magasinet Friskolen nr. 9, som udkommer i dag.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Magasinet Friskolen
03.09.18

TEMAET i dette nummer handler om prøve- og karakterfri skoler og om mennesker sat på tal. Her kan du bl.a. læse om, hvordan en dårlig karakter tog modet fra Rasmus, hvorimod hans klassekammerat, Astrid, er glad for karakterer.

Artiklen, 'Østerbro Lilleskole har fået karakterer', handler om, at karakterer og prøver ikke nødvendigvis behøver at være af det onde.

I fotoserien, 'Flowerpower', kan du opleve, hvordan det så ud, da over 1600 elever fra hele Danmark fordybede sig i hippietiden.

'Forskellighedernes fællesskab' fortæller om, hvordan fælles ledelse og aldersintegrerede klasser er en del af Freinetskolens DNA. I FEM FASTE fortæller skolens leder, Michael Christiansen, også om ønsket om at bryde med en skoletradition, hvor alle skulle være ens.

Vi ønsker dig rigtig god læselyst!

Download App'en nu!

Både det nye og tidligere numre af Magasinet Friskolen kan læses gratis i browser eller via app:

Hent den her:
iPhone/iPad