Magasinet Friskolen er landet

Det er med glæde og stolthed, vi præsenterer det nye magasin for alle medlemmer i Dansk Friskoleforening.
Af: Per Ølholm
Kategori Magasinet Friskolen
17.08.17

Grandprixstjerne Emmelie De Forest roser sin friskole for at "se" hende.
Små lokale fællesskaber er ved at udvikle sig til en reel statsmagt.
Özlem Cekic fortæller om at hade danskerne - til hun en dag blev venner med én - og fik vendt sit verdensbillede totalt om.

Magasinet Friskolen er Danske Friskoleforenings nye medlemsblad. Med 335 medlemsskoler og godt 48.000 børn organiseret er der brug for at høre historierne og forstå hinanden. Også selvom pædagogik og ideologi er forskellig. Vi skal dele de gode historier, forholde os kritisk til politiske beslutninger og ikke være bange for at undersøge egen praksis. Kort og godt sætte billeder på alle de fantastiske skoler, som hver dag gør en forskel for tusindvis af børn.

Sådan læser du:
Magasinet Friskolen trykkes i 12.500 eksemplarer som sendes direkte ud til de modtagere, som alle medlemsskoler har rådighed over via medlemskabet i Dansk Friskoleforening.
(Som medlemsskole, kan I redigere modtagerlisten her.)

Alle andre kan tegne et favorabelt abonnement på det trykte magasin her.

DIGITAL LÆSNING OG DELING

Friskolen udkommer også i en læsevenlig udgave til både smartphone, tablet og computer.

På smartphone og tablet skal du downloade en app, som giver dig gratis adgang til alle magasiner!

Iphone/Ipad

Android

Computer

Det er fra disse app´s , at du kan dele dine favoritartikler på sociale medier. Tryk på overskriften og brug delefunktionen i toppen af siden.

www.magasinetfriskolen.dk finder du ekstramateriale, video og invitationer til spændende events.

God fornøjelse med magasin nr. 1 - nr. 2 udkommer d. 19. september.

Per Ølholm, redaktør