Magasinet Friskolen nr. 6 er landet! Få gode input til forårets møder med forældre, ansatte og i bestyrelsen

De bedste friskolehistorier - delt med dig! Med Magasinet Friskolen nr. 6 får du en række vedkommende artikler, flotte fotoserier og interessante indblik fra friskoleverdenen.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Magasinet Friskolen
13.03.18

Tag hul på snakken
Brug Magasinet Friskolen nr. 6 som afsæt for det næste forældremøde, pædagogiske dage - eller tag emnerne op på forårets generalforsamlinger.

Dette nummers TEMA er 'What's in it for us?' - om det forpligtende fællesskab, forældresamarbejdet, ildsjæle og traditioner, der tiltrækker. Læs hvad skoleleder på Vejle Friskole, Birthe Kidde Skov, har skrevet om arbejdslørdage og flygtige fællesskaber her.

I artiklen 'Det er igennem håb, at vi finder vej til handling' sættes der fokus på FNs Verdensmål i et interview med Thomas Ravn-Pedersen, direktør for Verdens Bedste Nyheder. Læs artiklen her

Går I og tænker på ny- eller ombygning, så læs 'Du låner altså ikke bare lige penge midt i en landzone' om hvorfor forberedelse (også) er afgørende vigtigt, hvis man vil skaffe millioner til et byggeri på en friskole.

Download App'en nu!

Magasinet Friskolen nr. 6 kan læses gratis i browser eller via app:

Hent den her:
iPhone/iPad