fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Magasinet Friskolen nr. 6 er landet! Få gode input til forårets møder med forældre, ansatte og i bestyrelsen

De bedste friskolehistorier - delt med dig! Med Magasinet Friskolen nr. 6 får du en række vedkommende artikler, flotte fotoserier og interessante indblik fra friskoleverdenen.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Magasinet Friskolen
13.03.18

Tag hul på snakken
Brug Magasinet Friskolen nr. 6 som afsæt for det næste forældremøde, pædagogiske dage - eller tag emnerne op på forårets generalforsamlinger.

Dette nummers TEMA er 'What's in it for us?' - om det forpligtende fællesskab, forældresamarbejdet, ildsjæle og traditioner, der tiltrækker. Læs hvad skoleleder på Vejle Friskole, Birthe Kidde Skov, har skrevet om arbejdslørdage og flygtige fællesskaber her.

I artiklen 'Det er igennem håb, at vi finder vej til handling' sættes der fokus på FNs Verdensmål i et interview med Thomas Ravn-Pedersen, direktør for Verdens Bedste Nyheder. Læs artiklen her

Går I og tænker på ny- eller ombygning, så læs 'Du låner altså ikke bare lige penge midt i en landzone' om hvorfor forberedelse (også) er afgørende vigtigt, hvis man vil skaffe millioner til et byggeri på en friskole.


Download App'en nu!

Magasinet Friskolen nr. 6 kan læses gratis i browser eller via app:

Hent den her:
iPhone/iPad
Android- Smartphone/tablet

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12