fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Magasinet Friskolen nr. 8 er udkommet!

De bedste friskolehistorier - delt med dig! Med Magasinet Friskolen nr. 8 får du en række vedkommende artikler, flotte fotoserier og interessante indblik fra friskoleverden og fra verden omkring friskolen.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Magasinet Friskolen , Pædagogik og skoleliv
11.06.18

Dette nummers TEMA er 'Vi skal mødes i den virkelige verden' - og handler om ensomhed, der dræber, om venskabsklasser og skolebytte og om at rejse ud og skabe internationale relationer. 

Læs også om kirurg, Mahdi Alamilis tid på Al-Hikma Skolen, og hvordan skolen "tvang" ham til at bruge dansk i hverdagslivet. 

I fotoserien, "Her er godt nok ikke meget asfalt", kan du se fotos fra og læse om den uforglemmelige oplevelse, det var, da Nørrebro-skolen, VerdensBørn Grundskole, var på gårdbesøg i Vestjylland.

I artiklen 'Friskolen skaber fællesskab' kan du læse om, hvordan Mejls-Orten-Tinghøj Friskole har samlet lokalområdet i et forpligtende fællesskab omkring skole og naturbørnehave. Du kan også læse skoleleder, Lis Mærsk Staunstrup, fortælle mere om skolens historie og værdigrundlag under FEM FASTE

Alt dét og meget mere i Magasinet Friskolen nr. 8.


Download App'en nu!

Magasinet Friskolen nr. 8 kan læses gratis i browser eller via app:

Hent den her:
iPhone/iPad
Android- Smartphone/tablet

 

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12