Mindfulness i grundskolen

Gratis uddannelse i Mindfulness for lærere, der underviser i 4.-9. klasse.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Kurser og arrangementer , Pædagogik og skoleliv
06.11.18

.b
Dansk Center for Mindfulness uddanner de næste år 250 lærere til at undervise i mindfulness-programmet ved navn .b (udtales 'dot-be'). Programmet er udviklet i England, og forskning har vist, at det bl.a. øger trivslen i klassen, forbedrer elevernes indlæringsevne og mindsker stress.

4.-9. klasse
Uddannelsen er et forskningsprojekt under Aarhus Universitet. Projektet strækker sig over de næste tre år og er målrettet lærere, der underviser i 4.-9. klasse.

Uddannelsen er gratis!
Dog betaler skolen eller kommunen udgifter i forhold til transport og frikøb af lærerne. Dansk Center for Mindfulness forsøger så vidt muligt at lægge uddannelsens moduler i egen region og uden for skoletiden.

Læs mere og find praktisk info om uddannelsen og tilmelding HER