fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ny bekendtgørelse om fravær på hf-tilbud på Steinerskoler

Undervisningsministeriet har den 11. oktober udstedt en ny bekendtgørelse om nedbringelse af fravær på de gymnasiale uddannelser.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv
24.10.18

Bekendtgørelsen er aktuel for de Rudolf Steinerskoler, der udbyder en prøvefri hf-uddannelse.

Bekendtgørelsen trådte i kraft den 22. oktober 2018 og indebærer, at skolerne senest den 1. januar 2019 skal fastsætte et måltal for nedbringelsen af hf-klassernes samlede fravær i det kommende skoleår i forhold til det faktiske fravær i det foregående skoleår. Af faktuelle grunde kan det imidlertid ikke lade sig gøre i år.

Da hf-tilbuddet er startet i august 2018, kan skolerne ikke sætte deres måltal i forhold til fraværsoplysninger for skoleåret 2017/18. Derfor kan der alene være tale om at fastsætte måltal for fraværet for indeværende skoleår – 2018/2019. Dette måltal skal oplyses på skolens hjemmeside senest den 1. januar 2019. Oplysningerne om måltallet skal være tilgængelige på hjemmesiden hele det efterfølgende skoleår.

LINK til bekendtgørelse om nedbringelse af fravær på de gymnasiale uddannelser.

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12