Ny kampagne skal styrke de unges viden om cyber- og informationssikkerhed

De fleste danske børn og unge mener selv, at de har styr på deres færden på nettet. Undersøgelser viser dog, at det ikke nødvendigvis forholder sig således.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv
19.11.18

En ny kampagne fra Undervisningsministeriet har til formål at styrke de unges viden om cyber- og informationssikkerhed, så de unges oplysninger ikke bliver misbrugt.

Kampagnen om it-sikkerhed skal bl.a. oplyse børn og unge om de udfordringer samt risici, der kan være, når man færdes i det digitale landskab.

Læs mere om kampagnen HER