Ny prøvebekendtgørelse

En ajourført udgave af prøvebekendtgørelsen trådte i kraft den 1. september og finder anvendelse for prøver, der afholdes i skoleåret 2018/19.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Pædagogik og skoleliv
12.09.18

Dette er dog med undtagelse af sygeprøver og lignende, der aflægges i indeværende skoleår, fordi eleven var forhindret i at aflægge prøve ved den ordinære prøvetermin før sommerferien.

Bekendtgørelsen træder i stedet for bekendtgørelse nr. 47 af 18. januar 2018 om folkeskolens prøver.

Den gældende prøvebekendtgørelse kan findes HER