fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Nye regler om Arbejdstilsynets adgang til samtaler med ansatte

Den 1. juli 2018 træder en ændring af arbejdsmiljøloven i kraft, der giver Arbejdstilsynet mulighed for at tale med en eller flere medarbejdere uden ledelsens tilstedeværelse.
Af: Dzenana Causevic, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
24.05.18

Arbejdstilsynet får også adgang til at afholde gruppesamtaler uden ledelsens tilstedeværelse, men kun i de tilfælde, hvor Arbejdstilsynet vurderer, at der er risiko for, at formålet med gruppesamtalen forspildes ved ledelsens tilstedeværelse.

Formålet med ændringen
Lovforslaget har til formål at give Arbejdstilsynet bedre mulighed for at få oplysninger frem, der kan være vanskelige at få frem, hvis arbejdsgiver er til stede. Det er tanken, at de nye regler skal finde anvendelse i forbindelse med undersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12