fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Nyt undervisningsmateriale fra Vores Europa

I samarbejde med Europabevægelsen har Elena Askløf og Peter Laugesen udarbejdet undervisningsmateriale i form af en e-bog med 8 interviewbaserede reportager, hjemmeside, arbejdsspørgsmål mv.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer , Pædagogik og skoleliv
04.01.18

I fem år har Elena Askløf og Peter Laugesen rejst i Europa og lavet foredrag om europæiske problemstillinger til stor gavn for unge i Danmark.

Mange skoler benytter Elena og Peter hvert år, ligesom de kunne opleves på Frie Skolers Fællesmøde i november 2017.

I år har de i samarbejde med Europabevægelsen arbejdet på at skræddersy deres rejsefortællinger fra Europa til et undervisningsmateriale. Materialet er lige til at pakke ud og bruge for lærere, der ønsker at undervise i Europas udfordringer, institutioner og historie.

Materialet består af en e-bog med 8 interviewbaserede reportager og en hjemmeside, hvor der findes lærervejledning, arbejdsspørgsmål, videoer og billeder. Hver reportage stiller skarpt på en europæisk problemstilling – eksempelvis flygtningekrisen, Brexit, økonomisk krise i Sydeuropa eller højrenationalistiske ungdomsbevægelser.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12