fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

OK 2018 - slutspurt

Forhandlingerne om overenskomstfornyelsen på lærer og lederområdet er afsluttet, urafstemningen er i gang og på tirsdag, den 4. juni, foreligger resultatet.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Presse og politik , Pædagogik og skoleliv
30.05.18

Resultat af CFU-forliget
Resultatet af CFU-forliget om den overordnede økonomiske ramme m.v. blev omtalt i et nyhedsbrev den 1. maj, som kan læses HER.

Læs resultat på vores hjemmeside
Resultatet af organisationsforhandlingerne for lærere, børnehaveklasseledere og ledere ved frie grundskoler blev omtalt i en nyhed på vores hjemmeside den 28. maj.

Når resultatet af afstemningen foreligger i næste uge, vil Dansk Friskoleforening vende tilbage med en samlet orientering om overenskomstfornyelsen på lærerområdet.

Øvrige overenskomstområder
De øvrige overenskomstområder – pædagoger, teknisk servicemedarbejdere og administrative medarbejdere – forventes færdigforhandlede i løbet af juni. SkoleNyt orienterer i takt med, at resultaterne foreligger, og resultaterne vil også være at finde her på hjemmesiden.

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12