OK 2018 - slutspurt

Forhandlingerne om overenskomstfornyelsen på lærer og lederområdet er afsluttet, urafstemningen er i gang og på tirsdag, den 4. juni, foreligger resultatet.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder , Presse og politik , Pædagogik og skoleliv
30.05.18

Resultat af CFU-forliget
Resultatet af CFU-forliget om den overordnede økonomiske ramme m.v. blev omtalt i et nyhedsbrev den 1. maj, som kan læses HER.

Læs resultat på vores hjemmeside
Resultatet af organisationsforhandlingerne for lærere, børnehaveklasseledere og ledere ved frie grundskoler blev omtalt i en nyhed på vores hjemmeside den 28. maj.

Når resultatet af afstemningen foreligger i næste uge, vil Dansk Friskoleforening vende tilbage med en samlet orientering om overenskomstfornyelsen på lærerområdet.

Øvrige overenskomstområder
De øvrige overenskomstområder – pædagoger, teknisk servicemedarbejdere og administrative medarbejdere – forventes færdigforhandlede i løbet af juni. SkoleNyt orienterer i takt med, at resultaterne foreligger, og resultaterne vil også være at finde her på hjemmesiden.