fjern søgeboks

OK 2018 – update: Forligsmanden har udsat konfliktvarslerne

Forligsmanden besluttede i nat at udsætte de varslede strejker og lockout i yderligere to uger.
Af: Peter Højgaard Madsen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
18.04.18

Strejker og lockout udsat
Forligsmanden besluttede i nat at udsætte de varslede strejker og lockout i yderligere to uger. Det betyder, at en strejke kan træde i kraft den 6. maj og en lockout den 12. maj. Udsættelsen kom efter et intenst forhandlingsforløb op til fristen ved midnat til onsdag. Et forløb, som medierne har fulgt tæt.

Forhandlingerne fortsætter
Forhandlingerne i Forligsinstitutionen om fornyelse af de kommunale, regionale og statslige overenskomster pr. 1. april 2018 – herunder overenskomsten for lærere, ledere og børnehaveklasseledere ved frie grundskoler – fortsætter på fredag. Forhandlerne har fået besked på at medbringe personligt udstyr, således at de kan overnatte i Forligsinstitutionen.

Forhandlingsmøde mellem BUPL og aftaleenheden
Overenskomstforhandlingerne på de øvrige områder på de frie grundskoler – dvs. overenskomsterne for pædagoger, teknisk servicepersonale og administrative medarbejdere – fortsætter som planlagt. Der afholdes således forhandlingsmøde i dag mellem BUPL og Aftaleenheden som led i en planlagt møderække.

Forhandlingerne kan dog først afsluttes, når der foreligger et resultat. Forhåbentlig i form af et forlig på det statslige område.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12