fjern søgeboks

Overenskomsthåndbog BUPL OK18-21

Den nye ”Aftale mellem BUPL og Aftaleenheden ved frie grundskoler om løn og ansættelsesvilkår for det pædagogiske personale for 2018-2021” er nu tilgængelig.
Af: Michael Buch Kristensen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration , Pædagogik & skoleliv
20.11.18

Skolerne og det pædagogiske personale vil opleve, at der både er sket en gennemskrivning af overenskomsten for at gøre denne mere læsevenlig, men ligeledes at der er sket en række mere konkrete ændringer.

Overblik over ændringerne
De konkrete ændringer i overenskomsten er tidligere blevet gennemgået i <link https: www.friskoler.dk vaerktoejer konsulenterne-guider _blank external-link-new-window internal-link>’Konsulenterne guider’. 

Ydermere kan der findes et skriftligt overblik over ændringerne <link https: www.friskoler.dk nyheder artikel titel bupl-ok-2018-det-oekonomiske-indhold-af-ny-aftale _blank external-link-new-window internal-link>HER  

Fysisk eksemplar på vej
De skoler, der har tilsluttet sig aftalen, modtager alle 3 fysiske eksemplarer af den nye overenskomst i den nærmeste fremtid.

Derudover er overenskomsten tilgængelig til download <link https: www.friskoler.dk fileadmin filer dansk_friskoleforening filarkiv skolens_administration bupl_overenskomst_frie_grundskoler_oktober2018.pdf _blank external-link-new-window internal-link>HER 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12