”På forkant”

Få inspiration og værktøjer til et godt samarbejde om psykisk arbejdsmiljø i arbejdsmiljøgruppen
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
30.05.18

BFA, der står for Branche Fællesskab Arbejdsmiljø, er en organisation, der bl.a. vejleder inden for undervisningsområdet.

BFA har udgivet et nyt hæfte, der kan inspirere i arbejdsmiljøarbejdet.

Hæftet kan inspirere arbejdsmiljøgruppen til at komme på forkant med arbejdsmiljøarbejdet. Der beskrives en bred vifte af konkrete og gennemprøvede metoder til at sætte arbejdet i system. Fokus er på det psykiske arbejdsmiljø, men mange af metoderne kan være relevante i arbejdsmiljøarbejdet generelt.

Vejledningen kan læses HER

Øvrige materialer udgivet af BFA findes HER