fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Persondata – Update kurser på vej

Korte opdateringskurser om anvendelse og opbevaring af personoplysninger i foråret. Hold øje med kursuskalenderen.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
17.01.18

Friskolernes Hus er på vej med korte opfølgende kurser om persondatalovgivningen. Den nye persondataforordning træder ikraft i maj måned i år. Friskolernes Hus har tidligere udsendt en vejledning, afholdt informationsmøder, udsendt materiale til datastrømanalyse, og yderligere vejledninger og materialer er på vej.

Opdateringskurserne stiller skarpt på hvornår man må anvende personoplysninger, hvor længe de skal opbevares og hvilke krav der er til, hvordan opbevaring skal ske.

Derudover gennemgås hvad skolen skal gå i gang med for at sikre sig overholdelse af persondatareglerne. Der vil også være en gennemgang af de værktøjer, som skoleforeningerne har udarbejdet i fællesskab.

Dato og steder:
17. april 2018 kl. 9-12.00 på Vartov, København
23. april 2018 kl. 9-12.00 på Brogården i Middelfart
3. maj 2018 kl. 9-12.00 i Århus
- hold øje med kursuskalenderen for tilmelding.

Kurserne varer 3 timer, og der vil være deltagerbetaling. 

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!




Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - df(at)friskoler.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12