Prøven i idræt ændres for elever med funktionsnedsættelse

Undervisningsministeriet har udsendt en cirkulæreskrivelsen om ændring af prøven i idræt for elever med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
17.03.20

Undervisningsministeriet har udsendt en cirkulæreskrivelsen om ændring af prøven i idræt for elever der har funktionsnedsættelser – det være sig fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. Udgangspunktet er, at alle elever så vidt muligt skal aflægge prøven i idræt; men særlige løsninger kan komme på tale for elever med funktionsnedsættelse - herunder løsninger som indebærer fravigelse af prøvebestemmelserne.

DOWNLOAD cirkulæreskrivelsen.

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk